dijous, 29 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 29 D'ABRIL 151...




Avui parlarem de "l'Aplek Folc a Terrassa" amb el seu director Lluís Puig, a més analitzarem les signatures dels convidats de la setmana amb la Mercè Agustí, farem un repàs de les "peli" d'estrena amb el senyor Ricard Ribera i regalem 2 entrades per “Ruddigore o la níssaga maleïda” que podreu ve...ure DISSABTE 1 DE MAIG AL TEATRE ALEGRIA DE TERRASSA DINS DEL FESTIVAL DE TERROR. Per aconseguir les entrades, podeu trucar en directe durant al 93/736.14.14

dimecres, 28 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 28 D'ABRIL 150...

Avui tindrem la música en directe de "Òpal", a més el gran "Boni" artista de circ, parlarem amb dos esportistes campions: Claudi Quera esquí aquàtic i Jana Carbonell esquí alpí. Farem entrega del premi "Buvi" del gremi de construcció de Terrassa.

Un Macgyver con una vena cómica
Cargado por BarcelonaVisio. - Ver más videos de comedia.

dimarts, 27 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 27 D'ABRIL 149...

Avui tenim al programa a Egos teatre en parlaran de "Ruddigore o la níssaga maleïda" la podreu veure al teatre Alegria dissabte 1 de maig al Festival de terror de Terrassa, a més tindrem música en directe de David Vidal ens presenta el seu darrer "Feria i conjur", farem una visita a l'Aquarium de Barcelona on visitarem les meduses, taurons,...i avui no pot faltar "la millor secció del món,...mundial" amb Toni Bernabé.

dilluns, 26 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 26 D'ABRIL 148...


Avui parlarem amb el mosso d'esquadra Santi Fornell autor del llibre "Bufi aquí!", a més parlarem de teatre amb la Laura Contreras, farem balanç de Sant Jordi i parlarem de cuina amb la Sílvia Hernández.

dijous, 22 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 22 D'ABRIL 146...


Avui us presentem "COR" de la Carrau, a més analitzarem les signatures dels convidats de la setmana amb la Mercè Agustí, veurem la segona part del reportatges dels invents del Pep Torres i parlarem de les "pelis" d'estrena amb el senyor Ricard Ribera.

dimecres, 21 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 21 D'ABRIL 145...

Avui parlarem amb Pedro García Aguado ens presenta el llibre "HERMANO MAYOR"basat amb el programa de Cuatro, a més oferim l'últim espai de consulta ciutadana, tindrem l'espai de ciència amb Marc Boada i passarem una mica de por amb el Miguel Ángel Segura que ens parlarà de la ouija.

dimarts, 20 d’abril del 2010

ALEEERTA!!!...

PORRA "SOM AQUÍ" INTERvsBARÇA...


SOM AQUÍ 20 D'ABRIL...


Avui tindrem la música en directe de "Zambrita", veurem la segona part del reportatge de l'inventor Pep Torres, seguirem amb noves propostes a l'espai de consulta ciutadana, parlarem amb Gaston Core director del "festival de teatre de terror" a Terrassa i únic a tot Europa i acabarem amb "la secció... millor del món,...mundial" amb Toni Bernabé.

dilluns, 19 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 19 D'ABRIL 143...


Avui el periodista Arcadi Alibés ens presentarà el seu primer llibre "córrer per ser feliç", parlarem de teatre amb Laura Contreras, seguirem amb noves propostes a l'espai de consulta ciutadana i entrevistarem a l'inventor català Pep Torres.

dijous, 15 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 15 D'ABRIL 142 ...

Avui rebem la visita de l'equip femení de waterpolo del CNTerrassa, analitzarem les signatures dels convidats de la setmana amb la grafòloga Mercè Agustí, seguirem amb noves propostes a l'espai de consulta ciutadana i parlarem de les "pelis" d'estrena amb el senyor Ricard Ribera.Regalerem entrad...es per el Centre Cultural de Caixa Terrassa per veure el "Ballet i Orquestra del Teatre Estatal de Brno" el 18 d'abril a les 18:00.

dimecres, 14 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 14 D'ABRIL 141...

Avui tindrem la música en directe de "LITUS" ens presentarà el seu darrer disc "maleta de pedres" on compta amb les col·laboracions de Joan Eloi, Beth, entre d'altres. Regalerem entrades per el Centre Cultural de Caixa Terrassa per veure el "Ballet i Orquestra del Teatre Estatal de Brno" el 18 d'abril a les 18:00. Seguirem amb noves propostes a l'espai de consulta ciutadana, també tindrem la Carme Gamell, la psicòloga del Som Aquí, ens parlarà sobre un tema relacionat amb el vídeo que us presentem:

dimarts, 13 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 13 D'ABRIL 140...

Avui parlarem amb el gran especialista amb cóctels Javier de las Muelas, a més tindrem la música en directe de "100 ELEPHANTS" ens presenten els disc: "Madrid/Girona/Barcelona", us presentarem dues noves propostes a l'espai de la consulta ciutadana i a més el Toni Bernabé ens farà "millor secció del món,...mundial"

dilluns, 12 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 12 D'ABRIL 139...

Avui tenim al programa l'actuació en directe del grup terrassenc JIGGY ens presenten el disc "Amateur", a partir de d'avui i fins el 22 d'abril obrim un nou espai dedicat a la consulta ciutadana que decidirà on es destinen els 4 milions d'euros del pressupost municipal. Cada dia convidarem els ciutadans que han quedat finalistes amb les seves propostes. Parlarem de teatre amb la Laura Contreras i de cuina amb la Sílvia Hernández ( podeu particpar en directe 93/736.30.24)

divendres, 9 d’abril del 2010

PORRA MADRID vs BARÇA...


URI 1-1
FRANCESC N 2-0
CARME C 2-3
ANNA P 0-2
XEVI V 1-5
CARLES S 2-6
SERGI M 1-3
AMANDA A 0-1
JUANMA 2-2
OKI 2-3
QUIQUE 1-2
EVA 2-4
ANNA P 0-0
CESC 2-3
MARC 2-5
HELENA 3-4
ELENA 1-4
MERCÈ A 3-4
MIGUEL A 1-0
JORDI T 2-2
JAUME A 1-2
JORDI F 3-3
CARME P 3-3
TERRASSA.NET 1-4
GENÍS L 1-5
JORDI B 4-2
ENRIQUE F 5-0
XAVI A 3-2
RÁUL D 1-1
RAMON T 4-2
ESTER R 1-3
SÍLVIA F 2-2
JOAN D 2-3
GUANYADOR DE LA PORRA: ANNA PÉREZ!!! FELICITATS!

dijous, 8 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 8 D'ABRIL 138...

Avui farem tertúlia del "clásico" Madrid vs Barça a més farem la "porra Som Aquí". Analitzarem signatures amb la grafòloga Mercè Agustí (ens podeu enviar la vostra signatura a somaqui@terrassa.cat) i també parlarem de les "pelis" d'estrena de la setmana amb el senyor Ricard Ribera.

dimecres, 7 d’abril del 2010

PORRA "SOM AQUÍ" MADRID vs BARÇA, resultat?


SOM AQUÍ 7 D'ABRIL 137...

Avui parlarem de fets paranormals amb Miguel Ángel Segura que ens presentarà el llibre "la Catalunya fantasma del siglo XXI", també parlarem amb el periodista Josep Guijarro sobre els "ovnis". A més, tindrem la secció de ciència amb Marc Boada que ens parlarà dels dinosaures i acabarem amb música amb els "Burman Flash" ens presentaran el seu nou disc "juguem..."

dimarts, 6 d’abril del 2010

SOM AQUÍ 6 D'ABRIL 136...

Avui tornem de les vacances parlant de dibuixos animats amb Josep Viciana ànima de la productora Neptuno Films i pare de sèries com "la vaca Connie", "Dougie se disfraza", entre d'altres. A més, visitarem un museu dedicat a la Coca-Cola a Castellar del Vallès i desvetllarem el secret de la Coca-Cola... i suposem que el Toni Bernabé vindrà per fer "la millor secció del món...mundial"