dimecres, 25 de setembre del 2013

COMES I ORGIES,...

Avui ens han visitat The Mamzelles per promocionar l'espectacle "Orgia" i l'actuació en directe de Sílvia Comes, un luxe!!!! 

 

dimarts, 24 de setembre del 2013

dimecres, 18 de setembre del 2013

MOMENT PARANORMMAL...




Sempre que ens visita l'investigador Miguel Ángel Segura sempre ens passa algun fenòmen paranormal al programa,...vam començar el programa sense la careta del "Som Aquí", misteeeeeris!!!



DORMINT COM UNA MARMOTA,...

Sessió hipnòtica en directe al "Som Aquí"!!!



dijous, 12 de setembre del 2013

SR BOHIGUES AL "SOM AQUÍ"...

El Sr Bohigues fent amics amb els convidats del "Som Aquí", com Marc Carbonell de "la casa de les boines" de Terrassa
 El sr Bohigues ens ha amenaçat que vol tornar,...per quedar-se?

#CROQUETES,...

Per fi hem aconseguit convidar al Sr Bohigues (versió Rac1) al programa. També farem una valoració de la "Via Catalana" amb els amics de "la casa de boines" de Terrassa, que han exhaurit banderes i samarretes varies vegades aquests darrers dies, tot això i molt més a partir 13h (repetició 00:30) a Canal Terrassa Vallès.
 

dimarts, 10 de setembre del 2013

INSTRUMUSICAL...



Avui estrenem un nou espaimúsical "instrumusical" amb Marc Riera, on parlarem cada setmana d'un intrument! A més, també estrenem nou horari de repetició del programa 00:30!!!

dilluns, 9 de setembre del 2013

INCIEM LA 5ena TEMPORADA...

Aquesta és la nova promo per l'inici de temporada,...comencem!!!

ALGUNES (petites) NOVETATS,...



Avui comencem la 5ena temporada amb un amic del programa, el GRAN xef Carles Tejedor!!! el cuiner ha fet un canvi de rumb professionaldeixant la cuina del restaurant "Via Veneto" i dedicant tots els esforços amb la seva nova empresa "oilab", present a la "Bullipèdia" de Ferran Adrià. A més, tindrem moltes coses més,..però no les podem dir. A partir de la 13h en directe "Som Aquí" Canal  Terrassa Vallès.